PNL propune respingerea ordonanței privind salariile înalților demnitari

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu propune respingerea ordonanţei prin care au fost majorate indemnizaţiile pentru 48 de înalţi parlamentari.

Adăugat: 29 August 2015
Ultima actualizare:29 August 2015

Politica Romaneasca
Foto: Alina Gorghiu, copreședinte PNL
trimite pe mail

Partidele au început să îşi pregătească deja strategia pentru alegerile locale de anul viitor, dar şi priorităţile legislative pentru perioada următoare.

Noul Cod Fiscal, retrimis Parlamentului de preşedintele Klaus Iohannis, reprezintă o prioritate pentru agenda liberalilor, reuniţi la această oră în Biroul Politic Naţional.

Copreşedintele partidului, Alina Gorghiu propune respingerea ordonanţei prin care au fost majorate indemnizaţiile pentru 48 de înalţi parlamentari.

"Codul Fiscal să fie primul punct pe care să putem să îl discutăm, pentru că procedura va fi accelerată în Parlament. Astăzi, pentru a discuta toată salarizarea, în mod unitar, corelat cu restul salariilor, propun să dăm un vot formal împotriva adoptării acestei ordonanţe. Votul prin corepondenţă va fi o altă temă. Aş vrea să adoptăm o rezoluţie în care să cerem foarte clar PSD-ului un termen limită de publicare a legii privitoare la votul prin corespondenţă", a spus Gorghiu.Autor:
Radio România
Editor:
Luminita Voinea
Adăugat:
29 August 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza