PNL pregăteşte două moţiuni simple

Vicepreşedintele liberalilor, Raluca Turcan, declară că este foarte clar că nu mai există bani pentru angajamentele luate de guvernanţi şi, din această cauză, se apelează la banii din Pilonul II de pensii.

Adăugat: 23 Mai 2018
Ultima actualizare:24 Mai 2018

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan
trimite pe mail

PNL a anunţat că va depune moţiuni simple împotriva miniştrilor finanţelor, Eugen Teodorovici, şi economiei, Dănuţ Andruşcă.

Vicepreşedintele liberalilor, Raluca Turcan, a menţionat că este foarte clar că nu mai există bani pentru angajamentele luate de guvernanţi şi, din această cauză, se apelează la banii din Pilonul II de pensii.

Pe de altă parte, în replică la declaraţia de presă a şefului statului, ministrul Eugen Teodorovici a spus aseară, la un post de televiziune, că nu există niciun pericol referitor la plata salariilor şi a pensiilor în acest an, întrucât sumele necesare sunt cuprinse deja în buget.

La rândul său, vicepremierul Viorel Ştefan, fiind întrebat de jurnalişti dacă există vreun proiect referitor la Pilonul II de pensii, a precizat că executivul nu a iniţiat niciun demers în acest sens şi a adăugat că există doar foarte multă preocupare în dezbaterea publică.

Tot ieri, deputatul Varujan Vosganian, purtător de cuvânt al ALDE, formaţiune aflată în coaliţia de guvernare, a afirmat că oricine spune că Pilonul II de pensii trebuie suspendat şi reintrodus la Pilonul I ignoră interesele pe termen lung ale românilor.

El a subliniat că aceşti bani nu pot fi preluaţi sub nicio formă la Pilonul I.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
23 Mai 2018
Ultima actualizare:
24 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza