PNL organizează întâlniri cu angajatorii și angajații, pe Codul Muncii

Parlamentarii liberali vor organiza întâlniri cu angajatori și angajați în toate regiunile țării pentru a discuta despre modificări în legislația muncii.

Adăugat: 7 Octombrie 2015
Ultima actualizare:7 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Cristina Pocora, vicepreședintele comisiei de muncă din Camera Deputaților. Sursa: Cristina Pocora
trimite pe mail

Grupul parlamentar al Partidului Național Liberal a organizat astăzi o dezbatere la care au participat liderii sindicatelor și a uniunilor sindicale din România.

Dezbaterile vizează inițiativa cetățenească de modificare a Codului Muncii.

Vicepreședintele comisiei de muncă din Camera Deputaților, Cristina Pocora, susține că, pentru elaborarea unui text de lege echilibrat sunt necesare câteva luni de dezbateri, iar la discuții trebuie să participare toate părțile implicate – politicieni, sindicate, patronate și guvern.

Cristina Pocora a mai declarat că parlamentarii liberali vor organiza întâlniri cu angajatori și angajați în toate regiunile țării, pentru a discuta despre modificări în legislația muncii.

Guvernul "nu este transparent"

Președintele Blocului Național Sindical, Dumitru Costin, susține că actualul executiv nu este transparent în ceea ce privește dialogului social.

În calitate de președinte al Grupului de inițiativă cetățenească, el susține că problemele investitorilor țin de neîndeplinirea unor promisiuni asumate de către Guvern.

Dezbaterile organizate de grupul PNL din Camera Deputaților, pe tema modificării Codului Muncii s-au purtat până acum cu liderii patronatelor și sindicatelor, dar dialogul va fi fi purtat și cu reprezentanții din teritoriu.

Liberalii mai anunță că vor discuta și cu membri ai celorlalte partide parlamentare și vor solicita un punct de vedere al Guvernului.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza