PNL nu va vota bugetul pe 2011

PNL nu va vota bugetul pe 2011, pe care il consideră doar un instrument de satisfacere a clientelei politice a PDL, după cum a declarat Crin Antonescu.

Adăugat: 22 Decembrie 2010
Ultima actualizare:22 Decembrie 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a reiterat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii liberali vor vota împotriva proiectului bugetului de stat pentru anul 2011, aflat în dezbaterea Parlamentului.
    

 

Liberalul susţine că bugetul nu este folosit pentru redresare economică, ci este doar un instrument de satisfacere a clientelei politice.
    

 

''Parlamentarii liberali vor vota împotriva adoptării proiectului bugetului de stat pentru anul 2011 fiindcă, în opinia noastră, nu este un buget credibil şi nu este un buget care să fie folosit, aşa cum ar trebui, ca un instrument pentru redresarea economiei româneşti. Acest buget este folosit, în schimb, ca un instrument pentru satisfacerea clientelei politice a PDL-ului'', a declarat Crin Antonescu.
    

 

Potrivit Agerpres, preşedintele PNL s-a arătat încrezător în faptul că, la începutul anului viitor, opoziţia va reuşi să găsească o soluţie de înlocuire a actualei puteri şi va da României ''şansa de a reveni la normal''.
 

 

Parlamentul dă  votul final pe legea bugetului de stat şi pe legea bugetului asigurărilor sociale pe anul 2011.
 

 

 

Şedinţa de plen a fost reluată miercuri dimineaţă cu bugetul ministerului Educaţiei.

 

 

PSD şi PNL cer cu precădere sume suplimentare pentru reabilitarea şcolilor din mediul rural şi pentru bugetul destinat activităţii de cercetare ştiinţifică.

 

Deocamdată nu a fost adoptat nici unul din amendamentele prezentate de opoziţie.
 

 

Urmează apoi, discutarea bugetelor pentru Ministerul Comerţului şi Mediului de Afaceri , dar  şi bugetul  care va fi  alocat  Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.
 

 

Până acum au fost adoptate bugetele a 24 din cei 65 de ordonatori principali de credite.Autor:
Cristina Ghioca
Editor:
Cristina Ghioca
Reporter:
Petruţa Smâmtână
Adăugat:
22 Decembrie 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza