PNL: Nu există niciun motiv pentru remanierea Guvernului

Liberalii infirmă speculaţiile apărute în presă, potrivit cărora premierul Victor Ponta s-ar pregăti pentru o remaniere guvernamentală.

Adăugat: 9 Iulie 2013
Ultima actualizare:9 Iulie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal susţine că nu există niciun motiv pentru o remaniere a Guvernului, subiectul fiind doar o speculaţie de presă, fără un fundament real.

Liberalii precizează, într-un comunicat, că în interiorul Uniunii Social Liberale nu au avut loc discuţii referitoare la o posibilă remaniere guvernamentală.

Toţi miniştrii liberali beneficiază de susţinerea fără rezerve a PNL, iar activitatea lor în Guvern  nu justifică o remaniere, se mai precizează în comunicatul de presă.

Anunţul liberalilor vine la o zi după ce premierul Victor Ponta a anunţat convocarea, la sfârşitul lunii august, a conducerii PSD pentru a face analiza activităţii miniştrilor social-democraţi, a secretarilor de stat, a şefilor de autorităţi şi agenţii, precum şi a celor care ocupă funcţii în conducerea Parlamentului.

El a explicat că sunt posibile şi schimbări, acolo unde lucrurile nu au mers bine.

"Vom face tot la sfârșitul lunii augut, tot în cadrul acestor reuniuni, o analiză a miniștrilor, secretari de stat, necesară pentru a vedea activitatea colegilor, este necesară pentru a vedea ce e de îmbunătățit, schimbări unde lucrurile nu au mers bine", a declarat Victor Ponta.

  Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
9 Iulie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza