PNL nu are în vedere nicio fuziune în perioada următoare

Liderul PNL, Crin Antonescu, dezminte posibilitatea unei fuziuni în următoarea perioadă, respingând astfel afirmațiile lui Teodor Atanasiu, care vorbea despre o eventuală fuziune a liberailor cu PDL.

Adăugat: 30 Martie 2014
Ultima actualizare:30 Martie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL nu are în vedere, în următoarea perioadă, realizarea unei fuziuni cu PDL sau cu un alt partid, a afirmat duminică, la Piteşti, liderul liberalilor, Crin Antonescu.

"Nu avem în strategia noastră, nu avem în planurile noastre pentru viitorul imediat niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidenţiale", a precizat Antonescu.

În opinia sa, afirmaţiile senatorului liberal Teodor Atanasiu referitoare la posibilitatea unei fuziuni a PDL cu PNL au fost determinate, cel mai probabil, de buna colaborare pe care cele două partide o au în judeţul Alba.

Teodor Atanasiu a afirmat, în urmă cu două zile, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înţeleagă că trebuie să fuzioneze cu PNL, pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic.

Liderul liberalilor, Crin Antonescu, consideră că, prin iniţiativa de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu nu a procedat corect faţă de PNL, partid care i-a oferit tot sprijinul în ultimii ani.

"Cred că Mircea Diaconu nu procedează corect faţă de noi. Domnul Mircea Diaconu a fost primit în PNL cu tot respectul, cu toată dragostea, cu toată admiraţia. A fost senator al acestui partid, a fost ministru al acestui partid, a fost vicepreşedinte executiv al acestui partid. Domnul Mircea Diaconu a fost susţinut de acest partid în toate aceste momente grele. Din cauza unei sentinţe judecătoreşti dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care nu poate fi încălcată, nu l-am putut susţine cu acest prilej, la aceste alegeri (...). Cred că Mircea Diaconu ar fi putut înţelege situaţia PNL, dar a preferat o altă cale", a spus Crin Antonescu în discursul ţinut duminică la Delegaţia Permanentă a filialei PNL Argeş.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
30 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza