PNL, împotriva aplicării cotei zero de TVA pentru sectorul serviciilor sociale

PNL nu susţine iniţiativa legislativă de modificare a Codului Fiscal care prevede aplicarea cotei zero de TVA pentru sectorul serviciilor sociale.

Adăugat: 2 Martie 2017
Ultima actualizare:2 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL
trimite pe mail

În opinia preşedintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, acest demers este "un instrument de amăgire a mediului de afaceri":

"Din nefericire pentru mediul de afaceri din România, partea de cheltuieli şi de creşteri salariale a fost operată prin ordonanţe de urgenţă, pusă în practică rapid, cu creşterea poverii pe mediul de afaceri. Acestora nu li s-a dat nici o compensare, dimpotrivă, sunt acum în situaţia unei presiuni uriaşe cu privire la forţa de muncă", a spus Turcan .

Amintim că, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a depus săptămâna trecută la Senat un proiect de lege care prevede aplicarea cotei zero de TVA pentru locuinţele utilizate în scopuri sociale, difuzare de publicitate prin mass media şi pentru unele servicii din domeniul agriculturii.

Proiectul iniţiat de liderul PSD ar urma să modifice Codul Fiscal şi va fi dezbătut de Senat, ca primă cameră sesizată.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
2 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza