PNL îl susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte

Liberalii au decis, astăzi, în Consiliul Naţional să-l susţină pe preşedintele Klaus Iohannis pentru un nou mandat la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Adăugat: 11 Martie 2018
Ultima actualizare:11 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

În acelaşi timp, a fost validată propunerea ca preşedintele partidului, Ludovic Orban, să ocupe funcţia de premier, în cazul în care formaţiunea va câştiga alegerile.

Peşedintele PNL, Ludovic Orban, a promis că partidul va veni cu un program de guvernare responsabil, bazat pe analize serioase şi pe studii de impact.

Liderul liberalilor le-a cerut tuturor membilor PNL să se implice mai mult în activitatea poliică şi să monitorizeze atent acţiunile reprezentanţilor coaliţiei aflată la putere.

"Nu mi-a plăcut niciodată să fiu sau să fim ascultaţi noi, conducerea, de frică, dar vă spun un lucru: eu sunt responsabil pentru performanţa PNL, nu voi mai accepta ca 75-80% din partid, care munceşte, să bată pasul pe loc pentru că există 25% din partid care nu munceşte. Pentru că altfel, înseamnă că toţi cei care muncesc muncesc degeaba", a spus Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat la rândul său că liberalii sunt pregătiţi să preia guvernarea şi în acest sens a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură.

"PNL trebuie să ajungă la guvernare. Şi vom depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură şi vom urmări încă de pe acum să strângem toate forţele politice, om cu om, în Parlamentul României, să schimbăm majoritatea, să îndepărtăm PSD de la guvernare şi PNL să ajungă să guverneze România", a susținut Raluca Turcan.

Liberalii au adoptat şi două rezoluţii privind cirteriile de evaluare a organizaţiilor locale şi strategia PNL de deschidere către societatea civilă.Autor:
Cătălin Purcaru
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
11 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza