PNL: Guvernul este dator Moldovei

Liderul PNL, Ludovic Orban, susține că actualul guvern nu a utilizat resursele publice pentru dezvoltarea regiunii de nord-est.

Adăugat: 18 Martie 2018
Ultima actualizare:19 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

Guvernul este dator Moldovei şi trebuie să aibă ca prioritate realizarea de investiţii serioase şi încurajarea afacerilor în regiune, finanţarea învăţământului şi a sănătăţii în zonă, a declarat,  la Bacău, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Liderul liberal a participat la prima întâlnire regională a organizaţiilor liberale, aşa cum s-a stabilit la Consiliul Naţional al partidului.

După reuniunea de la Bacău, Ludovic Orban i-a declarat corespondentului RRA Gabriel Pop că actualul guvern nu a utilizat resursele publice pentru dezvoltarea regiunii de nord-est.

"Faptul că Moldova avea cel mai redus nivel de dezvoltare de datorează faptului că guvernul nu a utilizat resursele publice pentru a conecta Moldova la rețelele de transport european. și aici e vorba de conectare pe infrastructură rutieră și de conectare pe infrastructură feroviară. De asemenea, se pot gândi politici fiscale care să sprijine întreprinzătorii din Moldova și, mai ales, să permită dezvoltarea afacerilor întreprinzătorilor din Moldova și accesul la diferite piețe. Astea sunt lucruri pe care trebuie să le facă orice guvern. Iar în ceea ce ne privește pe noi, ca liberali, cu siguranță vom face aceste lucruri", a spus Ludovic Orban.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Martie 2018
Ultima actualizare:
19 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza