PNL dezminte că preşedintele ales l-ar fi invitat pe Regele Mihai la ceremonia de învestire

Biroul de presă al PNL precizează că, în cadrul dejunului cu caracter privat care a avut loc ieri la Palatul Elisabeta, Klaus Iohannis nu a adresat nicio invitaţie Majestăţii Sale Regele Mihai I să participe la ceremonia sa de învestire ca preşedinte.

Adăugat: 20 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:20 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: facebook.com Preşedintele ales, Klaus Iohannis, stânga şi Majestatea Sa Regele Mihai, dreapta
trimite pe mail

În comunicatul remis presei se arată că informaţia difuzată  de unele instituţii de presă, conform căreia  Klaus Iohannis ar fi adresat o astfel de invitaţie este eronată, ea fiind preluată de pe o pagină de Facebook care nu aparţine preşedintelui. 

O astfel de invitaţie nu se face într-un asemenea cadru, nu se transmite în mod direct Majestăţii Sale, ci se transmite pe cale oficială protocolului Casei Regale, care va desemna, la rândul său, un reprezentat care să participe la ceremonia de învestire a preşedintelui, se mai arată în comunicat.

De altfel, preşedintele ales, Klaus Iohannis, dezminte, într-o postare pe contul personal de Facebook, informaţia apărută miercuri în presă potrivit căreia l-ar fi invitat pe Regele Mihai I la ceremonia de învestitură a sa în funcţie.

"Unele instituții de presă au relatat ieri că l-aș fi invitat pe Regele Mihai la ceremonia mea de învestire. Informația eronată a fost preluată de pe o pagină de Facebook care nu îmi aparține. Nu am adresat o astfel de invitație pentru că pur și simplu așa ceva nu se face", spune Klaus Iohannis.

Iohannis a participat, miercuri, la Palatul Elisabeta, la un prânz privat cu Regele Mihai I.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Patruţa Smântână
Adăugat:
20 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza