PNL despre Bogdan Olteanu: Cine a greșit trebuie să plătească

Toţi oamenii sunt egali în faţa legii, iar cine a greşit trebuie să plătească, susţine PNL referitor la presupusele fapte de corupţie ale fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Adăugat: 29 Iulie 2016
Ultima actualizare:29 Iulie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal consideră că justiţia trebuie să-şi facă datoria în absolut orice situaţie şi în cazul oricărei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar.

Conducerea PNL face aceste precizări după ce fostul preşedinte liberal al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a fost reţinut de procurorii anticorupţie pentru acuzaţia de trafic de influenţă şi se solicită acum arestarea lui preventivă.

Toţi oamenii sunt egali în faţa legii, iar cine a greşit trebuie să plătească, se arată în comunicatul PNL.

"În urma informațiilor apărute în spațiul public în legătură cu presupuse fapte de corupție ale fostului președinte al Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, PNL face următoarele precizări:

Partidul Național Liberal a sprijinit și va sprijini instituțiile statului în lupta împotriva corupției. PNL consideră că justiția trebuie să-și facă datoria în absolut orice situație și în cazul oricărei persoane, actual sau fost membru de partid, actual sau fost demnitar.

Toți oamenii sunt egali în fața legii, iar cine a greșit trebuie să plătească", se arată în comunicatul PNL.

 

 Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
29 Iulie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza