PNL, critici la adresa ministrului Muncii

Liberalii o critică pe ministrul Muncii, pentru că a prezentat "doar o înşiruire de texte şi legi", atunci când a vorbit despre Legea salarizării.

Adăugat: 7 Februarie 2018
Ultima actualizare:7 Februarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Deputatul PNL, Dan Vâlceanu, consideră că ministrul muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a evitat să vorbească despre adevăratele efecte ale deciziilor luate pe piaţa muncii, prezentând doar o înşiruire de texte şi legi:

"Un ministru care ne-a citit texte de legi, dar nu ne-a spus ce se întâmplă practic cu grefierii, cu poliţiştii, salariaţii Direcţiilor Judeţene de Statistică, ce se întâmplă cu profesorii care sunt plătiţi la plata cu ora, alte categorii de personal au ajuns ca în ziua de salariu să vină să plătească bani la stat şi nu să primească bani pentru munca pe care au prestat-o. Am văzut o doamnă ministru care vine şi ne spune tot felul de lucruri legate de pensii, dar uită că nu a indexat pensia de la 1 ianuarie; ne spune că în mediul privat nu are ce să facă. Eu nu am înţeles nimic din ce a spus, am văzut doar o înşiruire de articole de lege şi ultimul îndemn: să citească oamenii legea", a spus Dan Vâlceanu.

Liberalii au prezentat totodată un document - o corespondenţă între Ministerul Muncii şi ANAF - din care, susţin ei, reiese faptul că se ştia că salariile vor scădea în urma transferului contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

Potrivit reporterului RRA,  Mugur Mihăiţă, PNL îşi menţine totodată decizia de a depune o moţiune simplă la adresa ministrului muncii.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza