PNL critică actuala guvernare

Liberalii susţin că actuala guvernare asupreşte mediul privat din România.

Adăugat: 15 August 2017
Ultima actualizare:15 August 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PNL este de părere că prin recentele măsuri adoptate, executivul vrea să pună mâna pe banii din mediul privat.

Deputatul liberal Mara Calista, membru în Comisia de Muncă, Familie şi Protecţie Socială din Camera Deputaţilor, spune că măsurile respective au fost adoptate cu caracter de urgenţă, deşi nu se justifica această procedură. 

"Ceea ce era prevăzut în programul de guvernare al Partidului Social Democrat şi ALDE, pe creşterea de pensii şi salarii, din păcate, aceste măsuri nefiind gândite sustenabil din punct de vedere economic, au adus coaliţia de guvernare la momentul în care există o disperare financiară, pentru că nu reuşesc să acopere. Ceea ce au promis, cumva, le-a adus majoritatea de voturi la alegerile din decembrie. CAS-ul şi CASS-ul pe contractele part-time, această suprataxare din punct de vedere economic a contractelor part-time aduce prejudicii în primul rând celor care lucrează în acest /stil/. Această asuprire a segementului privat nu face decât să creeze şi mai multe probleme în acest domeniu şi nu să rezolve situaţii punctuale pe care guvernul le-a găsit", a declarat Mara Calista.

Mara Calista a mai afirmat că tot despre suprataxare este vorba şi în cazul modificării Legii 48 privind persoanele cu dizabilităţi şi a anunţat că PNL lucrează la un proiect de lege care să încurajeze firmele private, prin scutiri de impozite, să angajeze astfel de persoane.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
15 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza