PNL cere un punct de vedere al Comisiei de la Veneția pe legile justiției

PNL i-a cerut, astăzi, conducerii Camerei Deputaţilor să obţină unui punct de vedere din partea Comisiei de la Veneţia referitor la modificările la Legile Justiţiei.

Adăugat: 7 Martie 2018
Ultima actualizare:7 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, liderul deputaților PNL
trimite pe mail

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, consideră că dezbaterea în comisia specială trebuie să se desfăşoare argumentat şi cu participarea tuturor factorilor responsabili din domeniu.

"Partidul Național Liberal consideră că, dacă cei din coaliția PSD-ALDE doresc să spulbere orice suspiciune că Legile Justției vor fi din nou mutilate în Parlament pentru a-și rezolva ei înșiși problemele de corupție, trebuie să aștepte acest punct de vedere și trebuie ca lucrările comisiei speciale să se desfășoare într-un cadru real de dezbatere, argumentată cu puncte de vedere și din partea celor care nu sunt pe placul celor care conduc astăzi Parlamentul României și Guvernul", a spus Raluca Turcan.

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis ca solicitarea liberalilor să fie discutată în prima şedinţă a Birourilor permanente reunite ale Parlamentului.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza