PNL cere retragerea proiectului legislativ de modificare a Legii de funcţionare a SRR şi SRTV

PNL cere social-democraţilor să retragă iniţiativa legislativă care modifică legea de funcţionare a SRR şi SRTV, considerând că aceasta nu rezolvă în niciun fel situaţia financiară a televiziunii publice.

Adăugat: 9 Martie 2016
Ultima actualizare:9 Martie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Alina Ghorghiu, copreşedinte PNL
trimite pe mail

Liberalii susţin că viitorul Consiliu de Administraţie al TVR trebuie să găsească soluţiile pentru redresarea financiară a instituţiei, iar insolvenţa trebuie să fie ultima variantă la care să se apeleze. 

Conducerea PNL a adoptat astăzi o rezoluţie în care afirmă că prioritatea în momentul de faţă o reprezintă alegerea unui nou Consiliu de Administraţie la TVR, procedură care a fost deja demarată în parlament şi care trebuie să se încheie pe 23 martie.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a precizat că viitorul Consiliu de Administraţie trebuie să găsească soluţii pentru rezolvarea crizei financiare în care se află televiziunea publică.

Alina Gorghiu a mai cerut PSD-ului să retragă iniţiativa legislativă care modifică legea de funcţionare a SRR şi SRTV. 

"Iniţiativă care este doar o aventură născută din orgolii pe care nu le pot înţelege la acest moment, ale unor colegi din PSD. Evident că amendamentele din această iniţiativă nu aduc niciun fel de soluţie pentru salvarea televiziunii publice, ci doar mai creează funcţii de conducere şi, pe lângă acest lucru, mai distruge şi radioul public", a afirmat copreşedintele PNl.

Alina Gorghiu a mai precizat că PNL nu exclude insolvenţa TVR, dar consideră că aceasta nu este o soluţie în acest moment.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
9 Martie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza