PNL cere demisia lui Liviu Dragnea

PNL cere demisia din funcţia de preşedinte al PSD a lui Liviu Dragnea.

Adăugat: 22 Aprilie 2016
Ultima actualizare:22 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cezar Preda
trimite pe mail

Purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Bucureşti, Cezar Preda, susţine că Liviu Dragnea, dacă nu demisionează va transmite un semnal negativ opiniei publice din ţară şi din străinătate privind respectarea valorilor democraţiei în România.

"PNL solicită demisia preşedintelui PSD în urma unei sentinţe definitive dată de justiţia din România. Este clar că menţinerea pe funcţie a dl Dragnea induce în întreg spaţiul politicii româneşti ideea că infractorii pot conduce instituţii democratice de forţă, precum partidele parlamentare", a declarat  Cezar Preda

În conferinţa de presă de azi, Preda a mai spus că solicitarea PNL nu vizează persoana lui Dragnea, ci funcţia acestuia.

"Suntem ataşaţi valorilor democratice. Nu este o solicitare care vizează persoana dl Dragnea, ci funcţia pe care o ocupă. Această incompatibilitate trebuie să înceteze", a adăugat Preda.

Amintim că azi, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la doi de închisoare cu suspendare, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul"Referendumul".

În mai 2015 liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare.

El este acuzat că a coordonat un mecanism complex în care a implicat mai multe persoane cu scopul fraudării rezultatelor pivind participarea la vot, informează reporterul RRA,  Mădălina Verman.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Radiojurnal
Adăugat:
22 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza