PNL: Bugetul pe 2017 este slab și înșelător

Liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, declară că executivul diminuează investiţiile, dar creşte povara asupra mediului economic.

Adăugat: 31 Ianuarie 2017
Ultima actualizare:31 Ianuarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Raluca Turcan, președinte interimar PNL
trimite pe mail

Liberalii critică modul în care Guvernul a făcut bugetul de stat, considerând că acesta este nerealist, nesustenabil şi înşelător.

Liderul PNL, Raluca Turcan, a susţinut astăzi că executivul diminuează investiţiile, dar creşte povara asupra mediului economic.

"Bugetul pe anul 2017 este un buget slab, nerealist, nesustenabil şi înşelător. Este bazat pe o creştere economică contrazisă de toate centrele de prognoză, gândit pe o creştere a veniturilor imposibil de realizat şi pe o sumă imposibil de obţinut din fonduri europene, ceea ce înseamnă că toate cheltuielile anunţate de PSD care au creat aşteptări oamenilor nu vor putea fi realizate", a spus Raluca Turcan.

Când proiectul de buget va ajunge la Parlament, deputaţii şi senatorii liberali vor depune amendamente pe educaţie, pe sănătate, pe infrastructură, pentru fluidizarea circulaţiei şi deschiderea porţilor pentru dezvoltare sustenabilă şi, nu în ultimul rând, vor susţine şi urmări alocarea unui buget pentru MApN în spiritul acordului politic încheiat.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Ianuarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza