PNL atrage atenția asupra pericolului desfiinţării pilonului II de pensii

Liberalii discută în ședință, despre declanșarea unei campanii de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la pericolul desfiinţării pilonului II de pensii.

Adăugat: 16 Aprilie 2018
Ultima actualizare:16 Aprilie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, președintele PNL
trimite pe mail

Liberalii vor să declanşeze o campanie de informare şi conştientizare a populaţiei cu privire la pericolul desfiinţării pilonului II de pensii.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, va propune conducerii partidului să fie de acord cu acest demers prin care să-i convingă pe cetăţeni să fie activi şi să participe alături de PNL la toate formele de protest împotriva naţionalizării pilonului de pensii.

De altfel, PNL va acţiona - mai spunea Ludovic Orban - şi cu toate argumentele legale şi constituţionale pentru a împiedica această intenţie a majorităţii PSD - ALDE.

În şedinţa de astăzi este de aşteptat să se discute şi despre acţiunile parlamentarilor PNL, despre proiectele şi iniţiativele legislative, eventuale moţiuni simple, dar şi despre convocarea Consiliului Naţional PNL care să valideze, practic, recentele decizii ale Biroului Executiv, cum ar fi cea de excludere a lui Daniel Zamfir din partid.Autor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Aprilie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza