PNL anulează mitingul de vineri

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat că liberalii îşi doresc să evite posibilele incidente, în condiţiile în care în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră era aprobat şi un miting PSD.

Adăugat: 10 Iunie 2015
Ultima actualizare:10 Iunie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, copreședinte PNL
trimite pe mail

PNL anulează mitingul de la Bucureşti anunţat pentru vineri, 12 iunie, ziua în care se dezbate şi se votează în Parlament moţiunea de cenzură iniţiată de liberali la adresa Guvernului.

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat că liberalii îşi doresc să evite posibilele incidente, în condiţiile în care în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră era aprobat şi un miting PSD.

Vasile Blaga a ţinut să sublinieze că acţiunile de protest de la nivel local vor avea loc, aşa cum era programat iniţial, informează redactorul RRA, Alina Bordeiașu.

"Am decis să nu fim parte la nişte manifestări care să aducă aminte de 1990, că despre asta este vorba. PSD face ce ştie cel mai bine, adică contramanifestaţii, contra mitinguri şi nu am dori să aibă vreun român de suferit indiferent pe cine susţine din această cauză şi am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de judeţe să se desfăşoare, iar în cursul lunii iunie vom organiza un miting mare în Bucureşti la o dată pe care o să o anunţăm, rugându-l pe dl Oprescu şi PSD să nu mai vină cu o contramanifestaţie pentru că ar fi deplasat", a spus Blaga.

PNL a depus la Primăria Capitalei o cerere pentru organizarea unui lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în ziua în care se dezbate moţiunea de cenzură, fiind demarate discuţiile cu reprezentanţii municipalităţii pentru stabilirea detaliilor.

"Surpriză... Şi PSD a propus o contramanifestaţie în acelaşi loc şi la aceeaşi oră lucru pe care dl primar general, prin reprezentanţii săi, l-a aprobat", a adăugat Blaga.

Pe de altă parte, copreședintele PNL, Alina Gorghiu a declarat că liberalii îşi vor mobliza toţi parlamentarii pentru a fi prezenţi şi a susţine moţiuneade cenzură.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Iunie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza