PNL: Activitatea primarilor din Bucureşti nu este eficientă

Activitatea primarilor din Bucureşti nu este eficientă , spun liberalii, care îi acuză pe edili că ar fi creat haos în Capitală.

Adăugat: 7 Mai 2018
Ultima actualizare:7 Mai 2018

Politica Romaneasca
Foto: Ludovic Orban, preşedintele PNL
trimite pe mail

La o conferinţă organizată de filiala PNL Bucureşti, la Palatul Parlamentului, preşedintele partidului, Ludovic Orban, a declarat că, la doi ani de la preluarea puterii locale şi generale, PSD nu a îmbunătăţit viaţa cetăţenilor.

El a criticat lipsa de implicare a primarului general Gabriela Firea şi i-a reproşat acesteia, printre altele, că risipeşte fondurile:

"Dragnea şi Firea au primit totul! Ce au dat înapoi către bucureşteni? Nimic! Vouchere pentru biciclete, în condiţiile în care nu există nicio pistă pentru biciclete. Noi trebuie să-i întrebăm pe bucureşteni, se circulă mai bine în Bucureşti, dragii mei, de când PSD-ul a primit totul în Bucureşti? Răspunsul e clar, nu! Se circulă mai rău! Este oraşul mai curat, este oraşul mai puţin poluat? Evident, nu!", a spus Ludovic Orban.

Primăria Capitalei răspunde, într-un comunicat, că în domenii importante - precum sănătatea, transportul în comun, asistenţa socială sau clădirile cu risc seismic - fondurile alocate de actuala administraţie sunt mai mari decât în trecut, când liberalii au condus municipalitatea, iar primarul general Gabriela Firea a declarat, la un post de televiziune, că opoziţia blochează proiectele şi susţine că PNL a ales municipalitatea ca temă de atac în bătălia pe funcţii în interiorul propriului partid.

"Este scandalos, pur şi simplu, oameni care au îngropat, practic, proiectele Capitalei, şi mă refer la cei care au fost în PDL şi în PNL acum vin şi spun că au soluţii. Dacă ar fi avut soluţii le-ar fi aplicat 20 de ani de zile, cât au avut majoritatea în Consiliul General şi au impus proiectele domniilor lor, în Bucureşti, indiferent ce primar a fost ales de către cetăţeni", a spus Firea.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza