PNL a stabilit echipa care va coordona alegerile locale

Consiliul Naţional Executiv al PNL a stabilit echipa care va coordona la nivel central alegerile locale.

Adăugat: 12 Martie 2012
Ultima actualizare:12 Martie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Deputatul PNL, Cristian Adomniţei, a afirmat luni că "au fost stabilite echipele de campanie şi componenţa conducerii echipei de campanie a PNL în cadrul USL".

Potrivit unor surse citate de Agerpres, din această echipă fac parte Eduard Hellvig, care va fi director de campanie, Dan Motreanu, care se va ocupa de strategie, Mihai Voicu - de armonizarea relaţiilor cu PSD şi PC în cadrul USL, Dan Mihalache de comunicare, Florin Alexe de online, iar Rareş Mănescu va fi trezorier.

Totodată, în cadrul Consiliului Naţional Executiv al PNL s-a discutat despre convocarea unui Congres al partidului, în care să se valideze candidaturile la alegerile locale, data reuniunii fiind 7 aprilie.

Călin Popescu Tăriceanu: Discuţia privind o alianţă PNL-PDL este inutilă

Referitor la declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu de duminică privind o posibilă alianţă între PNL şi PDL după alegeri, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu susţine că discuţia este "inutilă".

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că că ipoteza unei alianţe a Partidului Liberal cu Partidul Democrat nu poate fi luată în niciun fel în calcul, având în vedere că PNL face parte din Uniunea Social Liberală.

De asemenea, fostul premier consideră că liderii PDL nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva.

"Ei sunt partenerii lui Traian Băsescu şi dacă asta doresc, e bine să rămână oe mai departe în aceeaşi formulă", a precizat Tăriceanu la RFI.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
12 Martie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza