PMP va vota Ordonanţa 14

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a anunţat că parlamentarii partidului său vor vota pentru adoptarea Ordonanţei 14 şi pentru respingerea Ordonanţei 13, deja abrogată.

Adăugat: 10 Februarie 2017
Ultima actualizare:10 Februarie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Traian Băsescu, preşedintele PMP
trimite pe mail

Băsescu a precizat că Parlamentul trebuie să pună în acord Codurile Penal şi de Procedură Penală cu deciziile Curţii Constituţionale.

"Sunt circa 55 de hotărâri ale Curţii Constituţionale care constată neconstituţionalitatea unor articole sau unor formulări din articolele din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Deci trebuie puse în acord Codurile cu deciziile Curţii Constituţionale. Vom participa la dezbatere, în mod deosebit cu jurişti. Discuţiile cu privire la revizuirea articolelor neconstituţionale din Codul Penal trebuie să aibe loc la Parlament", a spus el.

Declaraţia liderului PMP a fost făcută la finalul Colegiului Director al formaţiunii.

Conducerea PMP a decis înlocuirea a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene care nu au obţinut scorul necesar accederii în Parlament.

Analiza alegerilor parlamentare va fi urmată de alegeri în teritoriu şi de organizarea unui congres al PMP în toamnă, pentru schimbarea conducerii la nivel naţional.Autor:
Alexandra Cristea
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
10 Februarie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza