PMP militează pentru promovarea tinerilor în politică

Președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, candidat pentru un mandat de deputat în București susține promovarea tinerilor în politică.

Adăugat: 16 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Valeriu Steriu, preşedintele executiv al PMP
trimite pe mail

El a declarat, la o întâlnire electorală, că încurajează tinerii sa se implice în politice.

"Mă bucur să văd repezentanți atât de mulți din organizațiile de tineret din țară dornici să intre în cercul acesta al legislativului, în bătălia pentru a intra în  viitorul parlament. Vă încurajez din plin să mergeți pe acest sistem de selecție bazat pe voturi,  așa este normal. Într-adevăr cei care merită și sunt susținuți de oameni și votați merg mai departe, a spus Valeriu Steriu.

A consemnat redactorul RRA, Mugur Mihăiță.

Victor Ponta: Fiecare mandat pe care îl câștigăm va conta foarte tare

Victor Ponta candidează pe listele PSD Gorj pentru un mandat de deputat.

El a explicat, într-o conferință de presă, de ce candidează tot în această zonă.

"Eu nu am candidat niciodată în altă parte, decât la Gorj. Eu nu am candidat niciodată în altă parte decât la PSD și cât timp mă susțineți dumneoastră așa o să rămân. O să avem o bătălie pe 11 decembrie din cele care am dat noi multe până acum, pe care o să o câștigăm, dar bătălia cea mai grea o să fie după 11 decembrie. Fiecare mandat pe care îl câștigăm va conta foarte tare. Ne batem pentru oamenii care spun că în acest an spun că le-a fost foarte rău",  a spus Ponta.

Declarație consemnată de corespondentul RRA, Răzvan Stoichițoiu.

Mihai Voicu: PNL trebuie să câștige aceste alegeri

Candidatul PNL pentru diaspora , Mihai Voicu, spunea, la Galați, că PNL trebuie să câștige aceste alegeri pentru că de votul din decembrie depinde de drumul european al țării noastre.

"Este de datoria noastră, a tuturor să câștigăm aceste alegeri, să oprim ajungerea la putere în România a structurilor politice ce încurajează corupția, pentru că ele însele sunt corupte, a structurilor politice ce vor să ne îndepărteze de drumul nostru european, vor să ne îndepărteze de NATO, de Uniunea Europeană, de la valorile occidentale în care credem", consideră liderul liberal.

A consemnat corespondentul Radio România, Maria Măndița.

Attila Korodi pledează pentru amnistie la plata taxei mediu

Deputatul UDMR, Attila Korodi, candidat pentru un nou mandat în județul Harghita, susține că este nevoie de amnistie la plata taxei mediu pentru deșeurile de ambalaje.

După cum a informat corespondentul RRA, Angela Bârsan, în opinia lui Attila Korodi, multe firme din industria alimentară sunt în pragul falimentului.

"Costul ambalajelor și taxele pe ambalaje este cu pondere semnificativă în comparație cu costul produsului. Este nevoie de o amnistie a taxei pe ambalaje la fondul de mediu pentru plată, pentru că dacă este amnistie, statul român va fi obligat, în sfârșit, să creeze un cadru instituțioanl adecvat. Adică să existe mai multe organizații de tranfer, de responsabilitate care să lucreze în numele tuturor companiilor din România. Statul poate să atingă țintele anuale de reciclare-recuperare", a  afirmat Attila Korodi.

Octavian Popa este deputat ALDE și candidează pentru un nou mandat în județul Tulcea.

El crede în șansele aceste formațiuni de a obține un rezultat bun în alegeri.

"Avem cel mai bun program economic. Partidul are un lideri puternici și competenți, peste 11 oameni care au obținut și au exercitat cu succes, zic eu, funcția de miniștri. Avem mai mulți secretari de stat a căror activitate a fost mult mai bună decât activitatea celor de acum", susţine Octavian Popa.

Declarație consemnată de corespondentul RRA, Irinel Călin.

Președintele Partidului România Unită, filiala Brăila, Silviu Petrea, spunea la o conferință de presă că cetățenii din județ cunosc partidul, deși este nou pe scena politică.

"Oriunde am fost, spre surprinderea noastră, am aflat lucruri frumoase despre noi, că oamenii știau... De exemplu, am ajuns în Corbu Vechi, la 10 kilometri de orice urmă de civilizație, oamenii ne-au transmis că suntem așteptarea lor și că noi vom fi cu siguranță alegerea lor în ceea ce înseamnă alegerile parlamentare. Vrem să ajungem în fiecare localitate", a promis el.

Silviu Petrea candidează pentru un mandat de deputat în județul Brăila, pe listele PRU - a informat corespondentul RRA, Gina Bahor.

Din agenda electorală a zilei

Președintele USR, Nicușor Dan, candidat pentru un mandat de deputat are programată la această oră o conferință de presă la Timișoara.

În acest municipiu se află și echipa de candidați PNL, însoțită de președintele Alina Gorghiu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, pezintă astăzi, în Capitală, idei din programul partidului pe fiscalitate și investiții.

Tot în București, candidatul PMP, Eugen Tomac, va avea o întânire cu presa, iar Gheorghe Dinu, candat independent se va întâlni cu cetățenii din județul Constanța.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
16 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza