Planul Naţional de Redresare si Rezilienţă, în analiza liderilor coaliției

Liderii coaliţiei de guvernământ s-au întâlnit pentru a analiza forma PNRR, care urmează să fie prezentată Comisiei Europene.

Adăugat: 17 Mai 2021
Ultima actualizare:17 Mai 2021

Politica Romaneasca
Foto: Foto: Arhivă/ Agerpres
trimite pe mail

Liderii coaliţiei de guvernământ s-au întâlnit, în această seară, pentru a analiza forma Planului Naţional de Redresare si Rezilienţă, care urmează să fie prezentată Comisiei Europene.

Înainte de şedinţă, premierul Florin Cîţu a declarat că urmează să discute despre PNRR şi cu liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Florin Cîţu: Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, săptămâna trecută, şi ne vom vedea, sper, cred că săptămâna aceasta, la Guvern, unde îi fac o invitaţie oficială să discutăm puţin pe tema PNRR-ului, pentru că nu este pus în agendă acest lucru, depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta, dacă se poate, săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare.

Anterior, liderul social-democrat i-a cerut premierului liberal să discute despre Planul Naţional de Redresare si Rezilienţă şi să prezinte documentul în Parlament, în caz contrar parlamentarii PSD refuzând să voteze ratificarea unui tratat european referitor la EURATOM - Comunitatea Europeană a Energiei Atomice, pentru care este nevoie de majoritate calificată.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
17 Mai 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza