Plângerea penală împotriva premierului Viorica Dăncilă "este neconstituţională"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că demersul este dirijat de către preşedintele Klaus Iohannis, care doreşte să blocheze guvernul.

Adăugat: 18 Mai 2018
Ultima actualizare:18 Mai 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declară că plângerea penală formulată de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dăncilă este neconstituţională.

El susţine că, de fapt, demersul este dirijat de către preşedintele Klaus Iohannis, care doreşte să blocheze un guvern care - spune liderul PSD - le-a adus şi le va aduce în contiuare bunăstare românilor. Liviu Dragnea este de părere că iniţiatorii acţiunii vor să preia controlul asupra Palatului Victoria.

Liderul liberal, Ludovic Orban, a depus ieri plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pe care o acuză de înaltă trădare, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, uzurparea funcţiei şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

Orban preciza că este îngrijorat că România îşi poate distruge orice urmă de credibilitate pe plan extern şi consideră necesar ca cineva să cerceteze aceste fapte.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
18 Mai 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza