Piedone nu poate candida pentru un nou mandat

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis definitiv, marţi, că fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone nu mai poate candida pentru un nou mandat de primar.

Adăugat: 19 Aprilie 2016
Ultima actualizare:19 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Cristian Popescu Piedone
trimite pe mail

Tribunalul a admis o contestaţie depusă de avocatul Gheorghe Piperea, în dosarul în care mai mulţi supravieţuitori de la Colectiv au contestat candidatura lui Piedone pentru funcţia de primar, informează Agerpres.

"Respinge ca nefondate apelurile formulate de apelanţii contestatori Oprea Mariana, Dobre Victor Adrian şi Năstase Cezar Victor. Admite apelul formulat de apelantul contestator Piperea Gheorghe. Schimbă în parte sentinţa civilă apelată în sensul că admite contestaţia formulată de contestatorul Piperea Gheorghe împotriva Hotărârii nr. 3 a BEC nr. 4 - sector 4. Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian Piedone pentru funcţia de primar al Sectorului 4 Bucureşti. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei civile apelate. Definitivă", se arată în decizia instanţei, potrivit sursei citate.

Fostul primar a demisionat după incendiul în care au murit 64 de oameni şi 150 au fost răniţi şi este cercetat de DNA pentru emiterea unei autorizaţii de funcţionare pentru clubul Colectiv fără avizul ISU privind securitatea la incendiu.

Piedone  şi-a anunţat, săptămâna trecută, înscrierea în cursa pentru un nou mandat ca independent.

El le-a transmis şi un mesaj pe Facebook celor care îi contestă candidatura, acela că adevărul va ieşi la lumină.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza