Péter Eckstein-Kovács propune "codul de onoare" pentru şefia UDMR

Consilierul prezidenţial, Péter Eckstein-Kovács, propune elaborarea unui cod de onoare pentru candidaţii înscrişi în cursa pentru alegerile interne din UDMR, din luna februarie.

Adăugat: 11 Ianuarie 2011
Ultima actualizare:11 Ianuarie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Péter Eckstein-Kovács doreşte reglementarea duratei campaniei electorale şi a accesului egal al candidaţilor la baza de date a UDMR.


Péter Eckstein-Kovács mai precizează că acest cod trebuie semnat de toţi candidaţii la funcţia de lider al UDMR, pentru ca alegerile să se desfăşoare fără atacuri la persoană.  


"Cred că este de dorit pentru întreaga Uniune,  ca această campanie să se desfăşoare pe un ton civilizat, ca între colegi, fără atacuri la persoană şi alte minuni care se mai întâmplă cu astfel de ocazii, " a declarat Péter Eckstein-Kovács.  


Şi deputatul UDMR,  Olosz Gergely,  este de acord cu propunerea contracandidatului său privind elaborarea unui cod de conduită.


În schimb,  ministrul Culturii, Kelemen Hunor  şi el  candidat  cu mari şanse la şefia UDMR, nu a făcut nicio precizare, legată de această propunere.


Amintim că actualul lider al Uniunii, Markó Béla, a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea UDMR.
 Autor:
Dana Georgescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
11 Ianuarie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza