Peste un milion de bugetari beneficiază de vouchere de vacanță

Voucherele de vacanţă reprezintă bonuri de valoare, acordate persoanelor angajate şi pot fi folosite doar în turismul românesc.

Adăugat: 10 Octombrie 2015
Ultima actualizare:10 Octombrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Peste un milion de angajaţi ai instituţiilor publice din România ar putea beneficia de noile vouchere de vacanţă, documente care vor fi valabile un an de la data emiterii.

Începând cu 1 octombrie, trei societăţi sunt autorizate, oficial, să emită aceste tichete de vacanţă, la solicitarea angajatorilor.

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Mirela Matichescu, a precizat, ieri, în emisiunea "Probleme la zi", de la Radio România Actualităţi, ce alte avantaje aduce acordarea acestor vouchere:

"Cei care vor beneficia de vouchere de vacanţă, trebuie să reţinem că vor beneficia şi de o facilitate fiscală. Angajatorul, în momentul în care acordă acest voucher de vacanţă, este scutit de plata impozitelor către stat de 82%. Toate unităţile clasificate de către Autoritatea Naţională de Turism vor putea valorifica aceste vouchere de vacanţă", a spus Mirela Matichescu.

Voucherele de vacanţă reprezintă bonuri de valoare, acordate persoanelor angajate şi pot fi folosite doar în turismul românesc.

Ele vor putea fi valorificate de toate hotelurile, pensiunile şi restaurantele clasificate de Autoritatea Naţională pentru Turism.Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
10 Octombrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza