Peste 200 de evenimente în ultima zi a Târgului Internaţional Gaudeamus

Astăzi la Târgul Gaudeamus se decernează premiile Salonului Naţional de Inventică şi se anunţă câştigătorii mai multor concursuri.

Adăugat: 26 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:26 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Peste 200 de evenimente editoriale şi educaţionale sunt programate şi astăzi - în ultima zi a Târgului Internaţional Gaudeamus - organizat de Radio România.

Pe lângă "Trofeele Gaudeamus" care vor fi acordate astăzi, de la la ora 15:00 se decernează premiile Salonului Naţional de Inventică şi se anunţă câştigătorii Concursului Naţional de proză scurtă Nicolae Velea şi cei ai Concursului Nouă scriitori din noua generaţie.

Criticul literar Ion Bogdan Lefter, despre această ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus: Târgul Gaudeamus este şi la ediţia 2017 la fel de spectaculos, de efervescent, de aglomerat, în zilele de weekend, ca şi precedentele ediţii. Vedem aceeaşi plăcută cospomolită agitaţie. Vedem mobilizarea editurilor care se străduie să vină în faţa cititotilor cu cât mai multe noutăţi, în scenografii cât mai interesante, mai atrăgătoare. Târgul îi primeşte pe toţi, pe ediori şi pe autori, pe critici. Este gazda primitoare, se exploerază nouăţile, vin specialiştii. E o aglomeraţie teribilă, prin urmare are cine să priemască, cine să cumpere şi să citească.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza