Peste 20.000 de oameni, la mitingul PNL de lansare a candidaților

PNL și-a lansat candidații la alegerile parlamentare în cadrul unui miting organizat în Piața Revoluției din București.

Adăugat: 6 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:7 Noiembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Miting PNL de lansare a candidaților. Sursa: Facebook
trimite pe mail

Partidul Naţional Liberal şi-a lansat , în Piaţa Revoluţiei din centrul Bucureştiului, candidaţii la alegerile parlamentare şi sloganul de campanie "România înainte", în prezenţa premierului Dacian Cioloş şi a peste 20.000 de oameni.

La miting a vorbit academicianul Leon Dănăilă, care crede că românii merită un parlament cu oameni oneşti.

El a adresat un apel tinerilor care doresc să înveţe în străinătate să se întoarcă în ţară pentru a schimba România în bine.

Dacian Cioloş poate schimba România în bine - susţine Leon Dănăilă, care la 83 de ani se alătură PNL pentru a face schimbarea necesară în politica românească.

Secretarul general al PN, Ilie Bolojan, primarul Oradei şi Gheorghe Falcă, primarul Aradului, coordonatorul de campanie, au detaliat diferenţele dintre PNL şi PSD şi au subliniat că cetăţenii trebuie să schimbe clasa politică şi să îi susţină pe cei 100 de candidaţi noi de pe listele PNL.

Ei au reamintit că liberalii îl susţin pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier, pentru că platforma lui politică este complementară cu valorile liberale şi cu programul electoral al PNL.

Cioloș: România guvernată cu bun simţ înseamnă o Românie guvernată prin asumarea propriei conştiinţe

La mitingul PNL a sosit şi Dacian Cioloş, care a luat cuvântul.

Premierul nu candidează la scrutinul parlamentar de luna viitoare şi nu este membru al niciunei formaţiuni politice, dar a participat la evenimentul liberalilor pentru că aceştia sprijină Platforma România 100, pe care a lansat-o recent şi vor să-l susţină pentru a continua după alegeri să conducă guvernul.

De pe o altă scenă decât cea de pe care au vorbit candidaţii PNL, Dacian Cioloş a pledat pentru bun-simţ şi implicare în politică şi, din nou, pentru schimbarea clasei politice.

"Cred că schimbarea astăzi începe în primul rând cu noi înşine. Nimeni, absolut nimeni, în nici o condiţie, nu poate să-mi ceară şi nu poate să vă ceară să minţim, să nu spunem adevărul de frica de a nu răni, nu poate să ne ceară să facem altceva decât ceea ce noi simţim. Pentru mine România guvernată cu bun simţ înseamnă Românie guvernată prin asumarea propriei conştiinţe. Şi sper, îmi doresc să avem în sfârşit un parlament în care toţi parlamentarii să lucreze pentru oameni, absolut toţi", a spus Cioloș.

Mesaje de susţinere pentru PNL şi Dacian Cioloş au adresat şi Mircea Ionescu Quntus, preşedintele de onoare al PNL şi istoricul Neagu Djuvara.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Noiembrie 2016
Ultima actualizare:
7 Noiembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza