Peste 150 de membri s-au înscris în formațiunea Monicăi Macovei

Peste 150 de membri s-au înscris, numai în zona de sud est, în Asociația M 10 înființată de Monica Macovei.

Adăugat: 19 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:19 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Monica Macovei
trimite pe mail

În doar o săptămână de la înființarea de către Monica Macovei a Asociatiei M10, peste 150 de persoane din județele Constanța, Tulcea, Călărași și Ialomița s-au înscris în acesata formatiune.

Numai în județul Constanța există deja peste 100 de membri din Constanța, Mangalia, Medgidia, Năvodari, Murfatlar, Techirghiol, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Agigea, Amzacea, Costinești, Cumpăna, Ghindărești, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Saligny, Tuzla și Valu lui Traian.

De asemenea, în județele Tulcea, Călărași și Ialomița s-au conturat nuclee atât la nivelul municipiilor reședință de județ, cât și la nivelul altor localități, cum ar fi: Călărași, Oltenița, Radovanu, Săpunaru (toate în județul Călărași), Slobozia, Urziceni, Roșiori, Dridu, Mihail Kogălniceanu, Ograda (toate în județul Ialomița) și municipiul Tulcea.

Presedintele M10 Constanta, Mihai Petre, a declarat ca cel târziu, până la jumătatea lunii februarie, județele Tulcea, Ialomița și Călărași vor avea proprii coordonatori a căror activitate va fi, la rândul ei, gestionată de filiala Constanța a Asociației M10.

În privința structurii constănțene, aceasta își va desfășura activitatea într-un sediu  care va deveni funcțional în aproximativ două săptămâni.

Asociația M10 Constanța va emite primele observații și propuneri cu privire la proiectele de hotărâri ce vor fi incluse pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu local și de consiliu județean pe anul 2015 de îndată ce acestea vor fi convocate.

În 11 ianuarie, fostul candidat indepndent la preşedinţie Monica Macovei a lansat Asociaţia M 10, împreună cu alţi colaboratori din timpul campaniei.

Asociaţia are ca obiectiv principal cultivarea spiritului civic pentru o mai bună consolidare a justiţiei şi a statului, a afirmat europarlamentarul Monica Macovei.
 Autor:
Mona Constantinescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
19 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza