PES şi PSD, uniţi pentru a deveni "o forţă" în noul Parlament European

PES şi PSD a organizat sâmbătă, un forum naţional intitulat "O voce puternică a României în Europa - building a stronger Europe", la care a participat secretarul general adjunct al Partidului Socialiştilor Europeni, Marije Laffeber.

Adăugat: 8 Februarie 2014
Ultima actualizare:8 Februarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Potrivit redactorului RRA,  evenimentul este menit să reliefeze  interesul pe care  PSD îl acordă alegerilor europene din acest an.

La eveniment a particpat şi europarlamentarul PSD, Corina Creţu, care a subliniat importanta scrutinului din 25 mai.

''Avem, într-adevăr, o şansă unică, şansa de a participa activ la construcţia unui nou model economic european, bazat pe stimulare economică, pe creştere economică şi politici sociale clare", a subliniat Corina Creţu

Militanţii socialişti din România spun că se vor implica în campania electorală şi că îi vor susţine pe candidaţii PS la alegerile parlamentare din luna mai.

Pe lista social- democraţilor se află şi liderul organizaţiei PES Activist Romania, Victor Negrescu, pe unul din locurile semieligibile.

Victor Negrescu a declarat, în mesajul său că PSD va fi "o forţă" în noul Parlament European de la Bruxelles.

''PSD se pregăteşte să cîştige alegerile europarlamentare, să fie o forţă la Bruxelles, se pregăteşte cu oameni, cu voi, să arate câ într-adevăr suntem pregătiţi şi acolo la Bruxelles să construim un trai mai bun pentru români şi pentru toţi cei pe care vrem să-i reprezentăm", a spus el

La eveniment  au participat şi lideri socialişti europeni,  care au subliniat importanţa  mobilizării populaţiei la vot.

La alegerile  europene din 2007 prezenţa la vot a fost mai scăuzută şi  în România, de aproape 28 la sută faţă de 2007 când procentul a fost de puţin peste  29 la sută, transmite redactorul RRA.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
8 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza