Percheziţii la Primăria Timişoara

Procurorii caută dosare legate de retrocedările de locuinţe începând din anul 1995, pe legea 112, care s-au făcut pe vremea vechii legislaturi, când primar era Gheorghe Ciuhandu.

Adăugat: 28 Aprilie 2015
Ultima actualizare:28 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

UPDATE Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu , afirmă că percheziţiile aflate în desfăşurare la sediul instituţiei pe care o conduce  sunt parte a unei acţiuni demarate la nivel naţional de Direcţia Naţională Anticorupţie .

El a precizat pentru Radio România Actualităţi că sunt vizate contractele de vânzare-cumpărare de locuinţe , încheiate în baza legii 112 din 1995.

La Primăria Timişoara au loc percheziţii ale DNA, structura centrală.

Potrivit unor surse, procurorii caută dosare legate de retrocedările de locuinţe începând din anul 1995, pe legea 112, care s-au făcut pe vremea vechii legislaturi, când primar era Gheorghe Ciuhandu.

Anul trecut, Corpul de Control al Primului ministru a efectuat la Primăria Timisoara un control legat de modul în care s-au făcut retrocedările în baza legii 112.

La această oră, percheziţiile se desfăşoară la biroul Evidenţă Patrimoniu.

Şeful DNA Timişoara, Tamas Schiffbeck a declarat pentru RRA că percheziţiile se fac de către structura centrală a DNA.Autor:
Alina Bujancă
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
28 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza