PDL nu va semna o eventuală moţiune de cenzură a PNL

Democrat liberalii nu sunt dispuşi să susţină, alături de PNL, o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta şi spun că nu-l vor susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.

Adăugat: 24 Februarie 2014
Ultima actualizare:24 Februarie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Vasile Blaga, preşedintele PDL
trimite pe mail

Președintele PDL, Vasile Blaga nu crede că Uniunea Social Liberală se va rupe, iar dacă acest lucru se va întâmpla, democrat-liberalii nu vor semna o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, inițiată de PNL.

"Ar trebui să recunoaştem practic că PNL-ul, de dimineaţă până seară, este altul. Au fost la guvernare, sunt la guvernare.  Moţiune la adresa ce? Ei sunt la guvernare astăzi şi ei vor ca mâine să iniţieze o moţiune de cenzură să spună că au guvernat prost. E adevărat că Antonescu a recunoscut că liberalii au fost a cincea roată la căruţă. Domnia sa a spus acum trei săptămâni, când s-a pus prima dată problema intrării noii echipe PNL la guvernare, că, în sfârşit, îi trimite să guverneze", a afirmat preşedintele PDL.

Preşedintele PDL a adăugat că USL este "o alianţă care guvernează prost de 21 de luni România".

"Cu ce arată altfel Crin Antonescu de azi faţă de acum două-trei săptămâni, când era alături de Ponta şi votau modificarea Codului penal în 'marţea neagră'? Cu ce e altfel PNL-ul de astăzi decât cel din vara anului 2012? Este cel care a susţinut numai măsuri de stânga într-o guvernare de 21 de luni. De aceea noi aşteptăm să semneze moţiunea pe care noi am iniţiat-o şi colaborări doar punctuale. Cum sunt colaborări punctuale cu forţele politice din Parlament. Nu văd o altă colaborare", a răspuns preşedintele PDL, întrebat dacă democrat-liberalii au în vedere o colaborare cu PNL în cazul ruperii USL.

Vasile Blaga spune că PDL nu-l va sprijini pe Crin Antonescu la alegerile prezidențiale din acest an, întrucât are propriul candidat. Autor:
Andreea Prisăcariu
Editor:
Luminita Apostolescu
Adăugat:
24 Februarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza