PDL "nu va pierde membri prin schimbarea denumirii"

Liderii PDL Galați susțin că dacă PDL nu ar fi fuzionat cu PNL, "ar fi trebuit făcut un rebrandig" și a precizat că schimbarea denumrii PDL nu va duce la pierderea de membri.

Adăugat: 24 Iulie 2014
Ultima actualizare:24 Iulie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Președintele PNL Galați, deputatul Victor Paul Dobre a declarat, astăzi, că prin fuziunea prin contopire a PNL cu PDL, care se va parafa sâmbătă, se va face "un pas important care înseamnă începutul coagulării și consolidării unui mare partid de dreapta care este continuatorul PNL, care anul viitor împlinește 140 de ani" .

Pe de altă parte, referindu-se la declarațiile privind pierderea identității PDL prin dispariția denumirii, liderul PDL Galați, Doruleț Resmeriță, a spus că a prevăzut că se va întâmpla acest lucru, iar dacă  PDL nu ar fi fuzionat cu PNL, "ar fi trebuit făcut un rebrandig" al numelui, deoarece așa ceva "era necesar".

Resmeriţă, a mai declarat că PDL nu va pierde membri prin schimbarea denumirii şi înlocuirea acesteia cu PNL.

"Sigur, s-a discutat şi se discută încă mult pe tema schimbării denumirii şi pierderii identităţii PDL prin fuziunea prin comasare cu PNL. Noi am prevăzut pierderea identităţii încă de la alegerile locale din 2012, când am constituit diverse alianţe locale cu diverse denumiri. Nu cred că prin pierderea denumirii de PDL vom avea pierderi de oameni care să plece la alte partide", a afirmat Resmeriţă.

Liderii PNL și PDL Galați au susținut o conferință de presă comună, desfășurată la sediul PNL Galați.
 Autor:
Maria Măndiţă
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
24 Iulie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza