PDL l-ar putea "înfia" pe Mircea Geoană

Liderul PNL, Crin Antonescu, consideră că PDL are majoritate în Senat, ceea ce îi permite să "îl înfieze" politic pe Mircea Geoană.

Adăugat: 23 Noiembrie 2011
Ultima actualizare:23 Noiembrie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri că democrat-liberalii l-ar putea "înfia politic" pe Mircea Geoană, propunându-l drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Senatului dacă postul va fi declarat vacant ca urmare a excluderii acestuia din PSD.

"Nu doresc să comentez ce face şi ce spune domnul Geoană pentru că este jenant. Trebuie să vedem dacă PDL face ce a spus până acum sau dacă va dori să îl menţină pe dl. Geoană în funcţie. Ei, ca majoritate, au posibilitatea legală să îl adopte, să îl înfieze din punct de vedere politic pe Mircea Geoană. Se constată vacantarea funcţiei în urma excluderii acestuia din partid, se deschide competiţia şi PDL îl poate propune pe Mircea Geoană, astfel că acesta poate începe o nouă viaţă într-un scaun vechi", a susţinut liderul PNL.

Potrivit lui Antonescu, în prezent, Geoană doreşte să facă politică din scaunul de preşedinte al Senatului care "nu mai este al său".

"Eu am citit despre pustnici creştini care puteau sta în vârf de stâlp, fără pâine, fără apă, luni de zile. Noi nu suntem însă aici pentru exerciţii de Guiness Book, nici la circ să vedem cât poate să stea fizic pe scaun un om. Eu înţeleg că Mircea Geoană vrea să facă politică, dar se poate face politică şi fără să stai pe un scaun care nu este al tău. Ce facem acum? Sunăm la 112 să vină pompierii să îl ia de aici? Haide totuşi să fim serioşi pentru că suntem într-o instituţie serioasă. Domnul Geoană nu mai reprezintă în acest moment pe nimeni", a spus preşedintele PNL.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
23 Noiembrie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza