PDL a depus listele candidaţilor pentru europarlamentare

PDL mizează pe obținerea a maximum șapte mandate de europarlamentar. Pe listele PDL pentru Parlamentul European figureaza Theodor Stolojan, Monica Macovei sau Marian Jean Marinescu.

Adăugat: 23 Martie 2014
Ultima actualizare:23 Martie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

PDL a depus duminică la Biroul Electoral Central  dosarele de candidatură pentru alegerile pentru Parlamentul European de pe 25 mai.

Depunerea dosarelor de candidatură a avut loc în prezenţa liderului PDL, Vasile Blaga, a unor lideri ai partidului şi candidaţi la un fotoliu de deputat în Parlamentul European.

Vasile Blaga şi-a exprimat speranţa ca democrat-liberalii să obţină în urma scrutinului din 25 mai şapte-opt locuri în Parlamentul European

Pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare pe primele poziţii se află Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu, actuali eurodeputaţi ai partidului.

Potrivit unor surse din PDL pe aceeaşi listă care are 42 de candidaţi se regăsesc mai mulţi primari democrat-liberali de mari oraşe, Gheorghe Falcă (Arad), George Scripcaru (Braşov), Dorin Florea (Târgu Mureş) şi Mircea Hava (Alba Iulia).

Pe 30 martie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Bucureşti, PDL îşi va lansa candidaţii în cursa pentru alegerile europarlamentare din 25 mai.

Partidele politice, alianţele electorale şi independenţii mai au la dispoziţie 4 zile pentru a-şi depune candidaturile la alegerile europarlamentare programate peste două luni.

O listă de candidaţi a fost deja înregistrată sâmbătă, la Biroul Electoral Central, cea a alianţei electorale PSD-UNPR-PCAutor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminița Apostolescu
Adăugat:
23 Martie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza