Patru miniștri PSD, pregătiți să demisioneze

Rovana Plumb, Sevil Shaiddeh, Răzvan Cuc şi Ilan Laufer sunt pregătiţi să demisioneze din Guvernul Tudose.

Adăugat: 12 Octombrie 2017
Ultima actualizare:12 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Patru miniştri din Cabinetul Mihai Tudose - Rovana Plumb, Sevil Shaiddeh, Răzvan Cuc şi Ilan Laufer - sunt pregătiţi să demisioneze.

Este informaţia momentului venită pe surse din interiorul PSD.

Social-democraţii au discutat astăzi ore în şir, la sediul central al partidului, în Comitetul Executiv Naţional, propunerile de remaniere făcute de premier.

Înainte de începerea şedinţei, liderul social-democrat, Liviu Dragnea, şi şeful executivului, Mihai Tudose, au avut o discuţie separată, dar nu au făcut declaraţii presei.

La sediul PSD sunt şi liderii organizaţiilor din centru şi din ţară.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD continuă aici, la sediul central al partidului.

La sosire, membrii forului de conducere al social-democraţilor au făcut un apel la calm şi responsabilitate.

Preşedintele filialei bucureştene a PSD, Gabriela Firea, a reproşat faptul că premierul şi-a făcut publice nemulţumirile înainte de a le discuta în partid.

"Toate aceste nemulţumiri, posibile frustrări trebuie să fie întâi anunţate în forurile de conducere, şi nu în spaţiul public, pentru că ele până la urmă nu fac altceva decât să întărească opoziţia, să dea apă la moară criticilor noştri şi să slăbească partidul", a spus Gabriela Firea.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, susţine că această întâlnire este benefică, deoarece se va găsi cea mai bună soluţie pentru a se depăşi această situaţie.

"Discutăm despre un guvern politic şi discutăm despre nominalizări politice, care au fost făcute în CEx şi care s-au făcut prin votul colegilor din CEx, aşa că în CEx discutăm orice fel de soluţie", a susținut Mihai Fifor.

La sfârşitul acestei şedinţe aşteptăm decizia conducerii PSD privind actuala situaţie din partid şi remanierea Cabinetului Tudose.Autor:
Mugur Mihăiţă
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza