Partidul Popular Maghiar acuză UDMR de deturnare de fonduri

Vicepreşedintele Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Szilágyi Zsolt, acuză UDMR Bihor că ar fi deturnat peste un milion de euro primiţi de la guvernul Ungariei pentru realizarea unui centru cultural.

Adăugat: 16 Noiembrie 2012
Ultima actualizare:16 Noiembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Vicepreşedintele PPMT susţine că liderii UDMR Bihor au utilizat bani primiţi de la guvernul Ungariei, destinaţi unui proiect cultural, pentru actuala campanie electorală.

"Ne adresăm preşedintelui UDMR-ului, dat fiind faptul că acest caz nu este un caz local. Ne bizuim pe faptul ca domnul Kelemen, fiind mai tânăr, mai deschis şi mai sensibil la aceste lucruri, nu va rămâne indiferent de un caz foarte dubios", a declarat Szilágyi Zsolt.

Liderul PPMT îi cere preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, să lămurească situaţia acestor fonduri.

"Cerem ca domnul Kelemen să ordone o investigare şi să fie publicat rezultatul acestei investigaţii", a afirmat Szilágyi Zsolt.

Vicepreşedintele PPMT a declarat că, în 2003, Guvernul de la Budapesta a alocat 1,2 milioane de euro pentru construcţia Centrului cultural Ady Endre, iar acum Primăria Oradea scoate la licitaţie clădirea pentru recuperarea unei datorii de peste 200.000 lei rezultate din neplata impozitului pe clădire începând din anul 2006.Autor:
Petruţa Smântână
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Stelian Radu Cacuci
Adăugat:
16 Noiembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza