Partidul M10 şi-a desemnat candidatul la Primăria Municipiului Bucureşti

Partidul M10 îl desemnează pe Ciprian Ciucu drept candidatul său la Primăria Municipiului București.

Adăugat: 14 Februarie 2016
Ultima actualizare:14 Februarie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Ciprian Ciucu
trimite pe mail

Potrivit comunicatului de presă, viziunea candidatului M10, Ciprian Ciucu se bazează pe trei piloni:

"-Să redăm bucureștenilor plăcerea de a trăi în orașul lor! Mai multe facilități pentru petrecerea timpului liber, sistematizarea traficului cu accent pe transportul în comun, facilitarea accesului la educație și îngrijire!
-Să punem Bucureștiul pe baze solide! Modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare, demararea unui program realist de consolidare a locuințelor și identificarea, împreună cu cetățenii, a unui model administrativ de secol XXI!
-Să eliminăm corupția și risipa! Transparență totală a primăriei, participarea cetățenilor la definirea priorităților administrației publice, stabilirea și impunerea unor standarde de cost pentru cheltuielile și investițiile publice!", susţine în document Ciprian Ciucu.

"M10 și Ciprian Ciucu împărtășesc aceleași valori: integritate, responsabilitate, respect și angajament. Ciprian Ciucu este directorul unuia dintre cele mai respectate ONGuri din România,  fiind expert atât în Politici Publice, cât și în Administrația Publică", menţionează comunicatul de presă.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
14 Februarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza