Parteneriat de colaborare Radio România Actualităţi şi Bursa de Valori Bucureşti

Bursa de Valori Bucuresti a incheiat un acord de parteneriat cu Radio Romania Actualitati pentru imbunatatirea cadrului informational, sustinerea si promovarea educatiei financiare.

Adăugat: 2 Martie 2017
Ultima actualizare:2 Martie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a incheiat un acord de parteneriat cu Radio Romania Actualitati (RRA) pentru imbunatatirea cadrului informational, sustinerea si promovarea educatiei financiare in randul publicului larg.

„Oamenii asociaza bursa de valori cu o piata in care se vinde si se cumpara, lucru evident de altfel, dar e vorba de mult mai mult decat atat. Bursele de valori inseamna parteneriate si incredere, iar noi suntem promotorii acestor concepte pe piata de capital. Suntem incantati ca am semnat acest parteneriat cu un lider media,” a spus directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

„Intr-o piata din ce in ce mai dinamica, rolul Bursei de Valori Bucuresti este din ce in ce mai mare: pe de-o parte sustine finantarea din Romania si creste valoarea companiilor romanesti, iar pe de alta parte este un indicator al „sanatatii” pietei din tara noastra. Radio Romania Actualitati, ca lider al pietei radio din Romania, era firesc sa fie un partener de incredere in acest demers”, a declarat Dan Preda, Director Radio Romania Actualitati.

Acordul de promovare include mediatizarea unora dintre cele mai importante proiecte organizate de Bursa de Valori Bucuresti precum, Forumul Investitorilor Individuali, eveniment aflat la cea de-a sasea editie si care se va desfasura pe 18 martie la Romexpo, Ziua Nationala a Investitiilor, care va avea loc in luna mai, Condus de randament, primul concurs de tranzactionare din mediul real organizat de BVB, Made in Romania – Liga Antreprenorilor, care va include cele mai promitatoare 15 companii romanesti cu potential de dezvoltare, precum si Forumul Antreprenorilor, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti.

Despre Radio Romania Actualitati:

Radio Romania Actualitati este cel mai important post al SRR si lider de piata, inregistrand in valul de toamna din 2016, cea mai mare valoare a indicatorului Market Share din Romania, pe toate mediile de rezidenta: 15,5% la nivel national, 15,7% in mediul urban si 16,8% in Bucuresti. Mai mult decat atat, Radio Romania Actualitati a inregistrat, in acest val, peste 2.000.000 de ascultatori, cel mai mare numar de ascultatori inregistrat pana acum, comparativ cu anii precedenti.

Despre Radio Romania Actualitati:

Radio Romania Actualitati este cel mai important post al SRR si lider de piata, inregistrand in valul de toamna din 2016, cea mai mare valoare a indicatorului Market Share din Romania, pe toate mediile de rezidenta: 15,5% la nivel national, 15,7% in mediul urban si 16,8% in Bucuresti. Mai mult decat atat, Radio Romania Actualitati a inregistrat, in acest val, peste 2.000.000 de ascultatori, cel mai mare numar de ascultatori inregistrat pana acum, comparativ cu anii precedenti. - See more at: http://www.romania-actualitati.ro/bvb_si_radio_romania_actualitati_au_incheiat_un_parteneriat_de_colaborare-99985#sthash.Jsjz0Xgr.dpuf


Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
2 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza