Parlamentul va începe procedurile pentru demiterea conducerii ASF

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că scandalul despre naţionalizarea pensiilor private ar fi pornit de la preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

Adăugat: 13 Aprilie 2017
Ultima actualizare:13 Aprilie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Parlamentul va începe în zilele următoare procedurile pentru demiterea întregii conduceri a Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Acest anunţ a fost făcut aseară de liderul PSD Liviu Dragnea, care a susţinut la un post de televiziune că scandalul despre naţionalizarea pensiilor private ar fi pornit de la preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu.

La fel ca şi ministrul finanţelor, liderul PSD a dezminţit categoric existenţa vreunui astfel de scenariu sau de intenţie la nivelul guvernului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a mai spus că, dacă Parchetul General nu se autosesizează, PSD intenţionează să facă o comisie de anchetă parlamentară în acest caz.

Controversele au apărut ieri după ce NN, cel mai mare fond de pensii private din ţară, a trimis un mail tuturor clienţilor, în care le recomandă să se informeze despre contextul pieţei, pentru că au apărut discuţii în spaţiul public privind o eventuală decizie de naţionalizare a fondurilor de pensii private.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
13 Aprilie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza