Parchetul General retrimite la DNA o parte a dosarului privind OUG 13

Parchetul General a decis să retrimită la DNA partea dosarului privind Ordonanţa de Urgenţă 13 referitoare la favorizarea infractorului.

Adăugat: 27 Iunie 2017
Ultima actualizare:27 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Parchetul General a anunţat ieri că a închis ancheta în ceea ce priveşte infracţiunile de prezentare cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului, sustragerii sau distrugerii de înscrisuri şi probe şi fals intelectual.

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, a afirmat astăzi că decizia de clasare a dosarului privind Ordonanţa 13 era necesară şi firească. 

"Decizia de clasare era necesară şi firească. Amintiţi-vă că, la sfârşit de martie, început de aprilie, eu spuneam că procurorul nu poate continua cercetările împotriva deciziei CCR şi soluţia de clasare este cât se poate de firească. Păcat de faptul că a durat atât de mult", a spus Toader.

Procurorul general, Augustin Lazăr, a declarat astăzi că decizia de clasare a dosarului Ordonanţei 13 a fost luată de colegii săi pentru a respecta hotărârile CCR în acest caz.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
27 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza