Parchetul General a deschis dosar penal la ROMATSA

Parchetul General a deschis un dosar penal penal pentru abuz în serviciu şi fals intelectual, în care se efectuează cercetări în legătură cu o serie de angajări efectuate la ROMATSA, în perioada 2011-2013.

Adăugat: 10 Aprilie 2014
Ultima actualizare:10 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Parchetul General a deschis, joi, un dosar penal, în care procurorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice şi fals intelectual, în legătură cu o serie de angajări efectuate la ROMATSA, în perioada anilor 2011-1013.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, dosarul s-a constituit în urma sesizării transmise de Corpul de Control al primului ministru, iar în perioada următoare vor fi efectuate audieri şi vor fi solicitate relaţii şi înscrisuri.

Pe 29 martie, Corpul de Control al premierului a constatat angajarea la ROMATSA, cu încălcarea prevederilor legale, a unor colaboratori, consilieri sau rude ale unor demnitari.

Printre cei angajaţi ilegal se numără, susţin autorităţile, doi consilieri personali ai fostului prim-ministru Emil Boc.Autor:
Radio România
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
10 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza