Parada de Ziua Naţională va avea un format restrâns

Evenimentul de la 1 decembrie va avea un format restrâns din cauza restricţiilor impuse de situaţia sanitară, fără limită de participare a publicului.

Adăugat: 28 Noiembrie 2021
Ultima actualizare:28 Noiembrie 2021

Politica Romaneasca
Foto: Parada militară de la Arcul de Triumf. Sursa: MApN
trimite pe mail

Repetiţie generală, duminică, la Arcul de Triumf, în zona centrală a capitalei, pentru parada de ziua naţională.

Ceremoniile din acest an se vor desfăşura în condiţiile restricţiilor impuse de situaţia sanitară, fără limită de participare a publicului, dar va fi obligatorie purtarea măştii de protecţie şi respectarea distanţării.

Evenimentul de la 1 decembrie va avea un format restrâns.

Comandatul paradei, generalul maior Gheorghiţă Vlad: Vor participa 1.500 de militari cu 30 de aeronave şi aproximativ 100 de autovehicule. Chiar dacă va fi de o dimensiune puţin mai redusă, sper să oferim publicului larg un spectacol, cu ghilimelele de rigoare, potrivit pentru sărbătoarea naţională. Vrem să promovăm tradiţia, valorile istorice al Armatei Române. Avem invitat în acest scop un detaşament de defilare a Asociaţiei Tradiţiilor Militare. De asemenea, vrem să promovăm şi să cinstim memoria eroilor români căzuţi în luptele pentru eliberare naţională, pentru realizarea integrităţii teritoriale şi pentru libertatea poporului român.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
28 Noiembrie 2021


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza