Ministrul Şeitan, luat la rost în Guvern?

Premierul Emil Boc a spus că analizele activităţilor miniştrilor se fac în Guvern, fucând referire la acuzaţiile aduse ministrului Mihai Şeitan de actori, artişti şi jurnalişti .

Premierul Emil Boc a declarat, vineri, că activitatea ministrului Muncii, acuzat de actori, artişti şi jurnalişti pentru situaţia creată în urma aplicării noilor măsuri fiscale, precum şi a celorlalţi miniştri, pentru o eventuală remaniere, o face doar în Guvern şi cu "factorii autorizaţi".
    

La finalul vizitei pe care a făcut-o, vineri, la şantierul Bibliotecii Naţionale, Emil Boc a fost întrebat de ziarişti dacă ministrul Muncii, Mihail Şeitan, este responsabil de situaţia creată la casele de pensii şi şomaj.
  


"Analizele le fac în Guvern", a spus Boc, potrivit Mediafax.


Jurnaliştii l-au întrebat pe şeful Executivului dacă va răspunde cererilor venite din PDL privind remanierea unor miniştri şi dacă a făcut evaluarea miniştrilor Cabinetului său.
Critici din interiorul PDL  la adresa ministrului Şeitan


Europarlamentarul PDL Cristian Preda scrie, joi,  pe blog că ministrul Mihai Şeitan nu ar trebui remaniat, "ci pus să stea la coadă", si îi va ceda acestuia drepturile de autor pe care trebuie sa le primească pentru o carte, îndemnând si alţi "amatori" sa faca la fel.


"Îi cedez eu drepturile de autor pe care ar trebui să le primesc pentru ultimul volum publicat. Conform contractului încheiat cu editura, e posibil ca tranşele să fie plătite în următoarele şase luni, tot aşa cum e posibil ca plata să fie făcută vreme de doi sau de trei ani. Totul depinde de ritmul în care se va vinde tirajul. Până se aşează sistemul, cum a spus foarte frumos domnul ministru, îi promit să mai scriu o carte, poate mai are vreun coleg prin guvern care se plictiseşte şi vrea să stea pe la nişte ghişee", scrie Cristian Preda.


Nemulţumirile lui Ioan OlteanVicepreşedintele PDL Ioan Oltean susţine, într-o declaraţie pentru Radio Fance Internaţional , că este nevoie de un suflu nou la Guvern printr-o remaniere care ar presupune cel puţin patru-cinci miniştri.
    

"E nevoie de un nou suflu în interiorul Guvernului, printr-o remaniere guvernamentală, care ar presupune, în opinia mea, cel puţin patru-cinci miniştri. Acest lucru ar putea da un plus de credibilitate Guvernului şi un plus de energie, care să-l mobilizeze mai bine, în vederea realizării şi finalizării reformelor care au fost deja demarate", afirmă Ioan Oltean, citat de RFI.
    

Pe de altă parte, el se declară nemulţumit de modul în care miniştri Şeitan şi Vlădescu au gestionat situaţia care a condus la aglomeraţia de la ghişeele unde persoanele care câştigă din drepturi de autor depun declaraţiile de venit.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 27 August 2010
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste