Mariana Brunchea (PDL) vrea infrastructură "pe orizontală" în Sibiu

Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului Sibiu, Mariana Brunchea, consideră că oraşul are nevoie de o infrastructură dezvoltată pe orizontală, din centru până la ultima străduţă.

Mariana Brunchea a afirmat că Sibiul are nevoie de proiecte individualizate pentru fiecare cartier în parte, care să cuprindă locuri de joacă, parcuri şi zone de agrement.

Mariana Brunchea a lansat şi un mesaj către sibieni pentru a merge la vot în data de 10 iunie.

"Să se ducă la vot, să voteze cu cine consideră ei că îi îndeamnă conştiinţa, pentru că dreptul la vot în România a fost câştigat cu mari sacrificii. Dacă voi ajunge primar, voi deschide larg uşile primăriei şi voi face din Primăria municipiului Sibiu casa tuturor sibienilor. În consecinţă, haideţi să îndrăznim!", a afirmat Brunchea.

Mariana Brunchea a declarat că îşi doreşte pentru municipiul Sibiu mai multe creşe, grădiniţe, şcoli, spitale dar şi infrastructură nouă în toate cartierele oraşului.

Totodată, candidatul PDL a afirmat că "politica are nevoie de linişte şi sinceritate, de încredere şi sensibilitate, dar şi de seriozitate, hotărâre şi fermitate".


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 6 Iunie 2012
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste