Sever Voinescu: Democrat-liberalii vor învăţa din greşeli

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, se declară convins că democrat liberalii vor învăţa din greşeli şi vor şti ce au de făcut pentru a reveni la guvernare.

Prezent la Sibiu, la dezbaterea "PDL în pragul alegerilor", Sever Voinescu s-a arătat încrezător în viitorul partidului său afirmând că PDL a rămas singurul partid de dreapta care poate mobiliza electoratul în jurul său.

"Aşa cum am ştiut de la un moment dat că trebuie să pierdem puterea şi vom pierde puterea şi am pierdut-o, vă spun - ştiu sigur că vom reveni la putere. Sunt preocupat, în momentul ăsta, să revenim la putere cu lecţiile învăţate după ceea ce am greşit, ca urmare a lucrurilor pe care le-am făcut greşit până acum, şi să revenim la putere mai buni decât am fost. În rest, nu-mi fac griji. Victor Ponta face totul",  a afirmat Voinescu.

Liderul democrat-liberal s-a aflat la Sibiu, alături deputatul de Sibiu Raluca Turcan şi de fostul ministru al Justiţiei, Valeriu Stoica pentru susţinerea candidaţilor PDL, printre care şi deputatul Cornel Ştirbeţ, care este şi preşedintele organizaţiei municipale a PDL Sibiu şi care candidează la şefia Consiliului Judeţean.

Mariana Brunchea, candidatul PDL la Primăria Sibiu

În cursa pentru Primăria Sibiu şi-a anunţat candidatura consilierul local Mariana Brunchea, care intră în cursă alături de actualul primar, Klaus Iohannis, şi de Dragoş Floarea, care candidează din partea USL.

Mariana Brunchea a declarat că îşi doreşte pentru municipiul Sibiu mai multe creşe, grădiniţe, şcoli, spitale dar şi infrastructură nouă în toate cartierele oraşului.

Totodată, candidatul PDL a afirmat că "politica are nevoie de linişte şi sinceritate, de încredere şi sensibilitate, dar şi de seriozitate, hotărâre şi fermitate".

"Cred că prezenţa femeilor în politică nu este întâmplătoare ci este necesară pentru că politica are nevoie de linişte şi sinceritate, de încredere şi sensibilitate dar şi de seriozitate, hotărâre şi fermitate. Din aceste motive am intrat în cursa electorală pentru a deveni primar al municipiului Sibiu", a declarat candidatul PDL Mariana Brunchea.


 


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 23 Mai 2012
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste