Continuă migraţia politică: Deputatul independent Florentin Gust a trecut la PDL

Deputatul independent Florentin Gust a anunţat că a devenit membru PDL.

Florentin Gust a declarat, duminică, potrivit Agerpres, că a făcut acest pas pentru că PDL are la nivel local o echipă tânără de candidaţi la alegerile locale care are toate şansele să schimbe  echipa care se află  la conducerea CJ Dolj şi a Primăriei Craiova, reprezentată prin Ion Prioteasa  şi Antonie Solomon.

"Am făcut acest pas pentru că eu cred ca Antonie Solomon trebuie să plece de la Primăria Craiova. Este timpul ca această echipă Solomon-Prioteasa să plece de la conducerea judeţului Dolj şi a Craiovei. Mă alătur lui Mărinică Dincă (n.r - preşedintele PDL Craiova şi candidatul PDL la Primăria Craiova) pentru că are mari şanse ca la viitoarele alegerile să scape Craiova de Antonie Solomon)", a declarat Gust pentru Agerpres.

Noul deputat PDL a mai spus că nu se teme că i se va pune "tot felul de etichete" şi a precizat că "nu mi-e ruşine de nimic şi atunci când iau o decizie o iau din tot sufletul, tocmai pentru că atunci când am intrat în politică am spus că vreau să schimb ceva".--fb2

Naşul lui Gust este Mircea Geoană

Florentin Gust a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.17 DOLJ, colegiul uninominal nr.4
pe listele Alianţei Politice Partidul Social Democrat + Partidul Conservator

A fost deputat pe lista PSD, formaţiune politică pe care a părăsit-o în mai 2011, când a trecut la Partidul Conservator.

Florentin Gust a stat în PC doar o jumătate de an, respectiv până în noiembrie 2011, când a părăsit Partidul Conservator.

Întrebat de jurnalişti dacă atunci când a luat decizia de a se înscrie în PDL s-a consultat şi cu Mircea Geoană, care este naşul său, Gust a spus că Geoană i-a urat succes în noul partid.

"Am vorbit cu domnul Mircea Geoană. Este omul politic din România cu cea mai mare experienţă şi omul politic care are multe de spus. Mi-a urat succes. În rest au fost lucruri personale pe care le-am discutat şi nu vreau să le spun într-o conferinţă de presă", a mai spus Gust.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 4 Martie 2012
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste