AUDIO Ecaterina Andronescu, preşedinte interimar al PSD Bucureşti

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, miercuri, s-o desemneze pe vicepreşedintele partidului Ecaterina Andronescu în funcţia de preşedinte interimar al organizatiei PSD Bucureşti.

Propunerea ca Ecaterina Andronescu să preia, interimar, preşedinţia PSD Bucureşti a fost făcută de liderul PSD, Victor Ponta, argumentul fiind pregătirea alegerilor locale care vor avea loc la începutul lui iunie.

Ecaterina Andronescu va fi secondată, pe parte executivă, de fostul lider al social democraților din Capitală, Marian Vanghelie, dar și de vicepreședinții Titus Corlățean - sector 1, Rodica Nassar - sector 2, Robert Negoiță - 3, Corina Crețu - sector 4 și secretar executiv Eugen Bejinariu.

PSD Bucureşti este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie și Corina Crețu.

Andronescu va ocupa funcţia de preşedinte intermar al PSD Bucureşti până după alegerile locale din luna iunie.

Ecaterina Andronescu a declarat că obiectivul principal al Organizaţiei PSD Bucureşti este întărirea echipei pentru campania electorală.

AUDIO Ecaterina Andronescu

Victor Ponta a spus că pentru București cuvintele de ordine sunt ”susținere totală pentru candidatul Sorin Oprescu” și cei mai buni oameni ai USL desemnați pentru Consiliul General și cele locale.

El a mai arătat că Ecaterina Andronescu se bucură în interiorul partidului de respect și considerație, dar și din partea adversarilor politici și a populației.


www.PoliticaRomaneasca.ro
Adaugat: 8 Februarie 2012
Vizualizari: 0
TiparesteTipareste